Followers

Tuesday, June 22, 2010

letak gambar di tepi tajuk post~~!!

yahoo~~!!
hurey~~!!
yipii~~!!

akhirnya da dpt dah letak gambar tepi tajuk post...


cumil tak~~!!<^,^>

hehehehe....

susah jugak nak buat bnda nie...

mula2 kn cari dulu gambar comel2 tuh...
kat GLITTER je..senang..

pastu kn tukar lak html tu...

mmg tadi da give up..
susah nak buat..
tapi dah bleh buat dah..

ha..kalau nak jugak g terjah link nie k...


p/s: tak reti nak buat tutorial...lagipun ambik ngan dia kn bagi kat dia la...takut nanti thu copy paste org punya je...hehehe..selamat mncuba la ye.. 


5 comments:

  1. shwit... =)
    nak cuba jugak lah.

    ReplyDelete
  2. yupp..sweet jer ada bear2 kt tepi tajuk tu.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    TOY STORY 3

    ReplyDelete
  3. Yeah! kita sama2 join... singgah dan follow kamu. kalau ada masa singgahlah ke blog saya :) keep in touch..

    ReplyDelete

thanks coz bcew n pdew yg komen...tggalkn jejak anda n sy akan ke sana...full of love....ding_dong (^^,)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥